Is uw werknemer slachtoffer van een ongeval?
Heeft een ander schuld aan het ontstaan van het ongeval?
Is uw werknemer arbeidsongeschikt geraakt door dit ongeval?

Beantwoordt u alle vragen met JA dan kunnen wij u verder helpen. U lijdt als werkgever immers ook schade. U bent verplicht de eerste twee jaren minimaal 70% van het loon door te betalen. In veel gevallen is dit zelfs 100%. Ook maakt u kosten voor de re-integratie van uw werknemer.

Wij verhalen uw schade op de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval. Dit doen wij op grond van artikel 6:107 A BW. Hierdoor is het mogelijk de netto loonschade (inclusief doorbetaalde overwerkkosten, vakantiegeld, dertiende maand, winstuitkering enzovoort) en redelijk gemaakte re-integratiekosten (bijvoorbeeld vervoer, aanpassingen van de werkplek, de inschakeling van de casemanager enzovoort) en Arbokosten te verhalen.

Van Beek De Klerk Juristen is specialist op het gebied van letselschade en het verhalen van uw schade als werkgever. Wij dienen aan te tonen dat een ander aansprakelijk is voor het ongeval en dat de arbeidsongeschiktheid in verband staat met het letsel ontstaan bij het ongeval. Indien nodig tonen wij dit aan met een plan van aanpak, probleemanalyse en medische informatie.

Ook wanneer u een Ziekteverzuimverzekering heeft dan nog loont het voor u als werkgever om verhaal te plegen. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van een premieverhoging.

Leg uw situatie kosteloos en vrijblijvend aan ons voor in een telefoongesprek of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Vervolgens vragen wij u de documenten waaruit de toedracht van het ongeval en uw schade blijkt in te sturen. Wij vertellen u dan of wij u kosteloos van dienst kunnen zijn. Ook leggen wij u uit hoe de verdere behandeling van uw schade verloopt.

Tot slot willen wij u erop wijzen dat wij ook de letselschade van uw werknemer doorgaans kosteloos in behandeling kunnen nemen. Hierdoor nemen wij de zorgen van uw werknemer uit handen waardoor hij/zij kan focussen op herstel. Meer informatie vindt u op de pagina Letselschade: slachtoffers.