Bent u gebeten door een hond…? Bent u misschien gevallen omdat een hond tegen u op is gesprongen..? Bent u gekrabd door een kat..? … Ook dan kan u letselschade oplopen.
Gelukkig merken wij dat de wonden over het algemeen vanzelf herstellen. Wel heeft dit ongeval vaak ook emotionele en financiële gevolgen. U bent waarschijnlijk ernstig geschrokken en nu extra huiverig wanneer u in contact komt met dieren. Daarnaast heeft u kosten moeten maken. Denk aan een bezoek aan uw huisarts of de eerste hulp, een tetanusprik, verbandmiddelen, pijnstilling en kosten voor verzorging.
 
Helaas merken wij zo nu en dan ook dat het letsel ingrijpender is. De wond gaat bijvoorbeeld ontsteken of er ontstaan littekens of beschadigd spierweefsel.
 
Het is ook dan goed om te weten dat de bezitter van de hond bijna altijd aansprakelijk is voor uw letselschade. Wij raden u dan ook aan uw letselschade te claimen! Sommige bezitters van huisdieren zijn verzekerd voor uw letselschade op grond van een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren. U kunt zich dan tot de verzekeringsmaatschappij wenden.
 
Heeft u letsel opgelopen door een dier? Wij adviseren u graag over het indienen van een letselschadeclaim. Daarnaast kunnen wij u onze rechtsbijstand hoogstwaarschijnlijk kosteloos aan u aanbieden. Wij raden u in ieder geval aan een professional te vragen uw belangen te behartigen. Dit om er zeker van te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft. Lees er meer over op onze pagina Letselschade. Leg uw situatie kosteloos en vrijblijvend voor via ons contactformulier.
 
 

 

 

<<