Is u onrecht aangedaan? Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Van Beek De Klerk Juristen is opgericht door mr. Leonie van Beek – de Klerk. Na haar studie Rechten en Criminologie aan de Universiteit van Leiden is zij jarenlang werkzaam geweest bij advocatenkantoren en verzekeringsmaatschappijen.

Hier heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en letselschade. Zo heeft zij de belangen behartigd van werkgevers, werknemers en verzekeringsmaatschappijen bij ontslagprocedures, overnames, ziekteverzuim en re-integratie. Daarnaast heeft zij procedures gevoerd richting het UWV. Ook heeft zij de belangen behartigd van slachtoffers, werkgevers en verzekeringsmaatschappijen bij verschillende soorten ongevallen. Denk aan ongevallen in het verkeer, op de werkvloer, bij sport en spel activiteiten of met dieren. Tot slot heeft zij consumenten en slachtoffers bijgestaan bij kwesties richting winkeliers en fabrikanten. Denk aan een product dat niet aan de verwachtingen voldoet, net na de garantieperiode kapot gaat of letsel dat ontstaat door een gebrekkig product.

Uiteindelijk heeft Leonie besloten haar eigen juristenkantoor te beginnen. Zij komt immers graag op voor de rechten van een ander. Daarnaast vindt zij dat juridische hulp voor iedereen duidelijk, toegankelijk en betaalbaar moet zijn.